Schaars geklede Emma Watson laat je mond wagenwijd open vallen

Schaars geklede Emma Watson laat je mond wagenwijd open vallen

De Harry Potter-actrice is bijzonder geliefd.

Actrice Emma Watson om vele redenen geliefd en dan vooral door haar optredens in de acht Harry Potter-films. De afgelopen jaren zien we haar eigenlijk maar weinig op het witte doek, maar daar zal ongetwijfeld verandering in komen.

De in Parijs geboren Emma startte met acteren toen ze een jaar of 10 was. Haar eerste rol was als Hermione Granger in Harry Potter and the Philosopher's Stone 2011. Na vele andere Potter-films had ze pas in 2008 een andere rol.

Andere films
In 2008 was ze namelijk te horen als Princess Pea in de animatiefilm The Tale of Despereaux. Na afronding van de Potter-reeks speelde in uiteenlopende films, zoals My Week with Marilyn, The Perks of Being a Wallflower, Noah en Beauty and the Beast.

Haar laatste grote rol had ze in 2019 in Little Women van regisseur Greta Gerwig. Daarna speelde ze volgens de IMDb in nog een film, namelijk de 'short' Prada Paradoxe, geregisseerd door Emma zelf.

Zomers
Op het web zwerven al langere tijd foto's van Emma rond waarop ze te zien is in uiteenlopende bikini's en badpakken. Niet iedereen zal deze zomerse foto's gezien hebben. Check ze via onderstaande link op de Insta van Holllywood actress.


De foto van de nu 33 jarige Emma Watson zien? Check deze dan op het Instagram-account van Holllywood actress.


NieuwsFilm

meest populair