Meest bekeken film Tom Holland is niet 'Spider-Man No Way Home' en heeft "blijvend impact"

Meest bekeken film Tom Holland is niet 'Spider-Man No Way Home' en heeft "blijvend impact"

Schokkend en hilarisch tegelijkertijd voor degenen die de Marvel-held nog niet eerder zo gezien hebben

Met zijn 27 jaar heeft Tom Holland al imposante films op zijn naam staan, denk aan de drie Spider-Man films van Marvel, Uncharted naar de gelijknamige game, en Onward van Pixar. Toch is zijn meest bekeken film niet Spider-Man: No Way Home, zoals gedacht wordt.

In een interview met The Hollywood Reporter vertelt Tom Holland dat hij de meeste complimenten krijgt voor een televisieoptreden uit 2017. Dat dansje was zo uniek en zo ludiek en gaaf tegelijk, dat hij iedereen verraste.

Lip sync battle
Het extra leuke was, dat het ging om een zogeheten 'lip sync battle' tegen Zendaya en zij ook haar dansjes perfect uitvoerde. Zowel Tom als Zendaya zijn immers begonnen als kindsterretjes. Beiden zijn getraind in musicals en dansjes.

Die aflevering werd een knallend succes en staat overal op YouTube. Zijn uitvoering van 'Singing in the rain' van Gene Kelly en 'Umbrella' van Rihanna is al meer dan 140 miljoen keer bekeken. Niet gek zo'n exposure als je als entertainer nog 21 jaar moet worden.

Blijvend impact
Tom zegt: "Ik vind het leuk dat dat blijvend impact heeft. Het was een geweldige tijd toen. Mijn leven veranderde voor mijn ogen met Spider-Man: Homecoming op komst. Ik kreeg nieuwe rollen aangeboden die ik voor het eerst af kon slaan. Dat was maf."

Tom wilde geen statement maken met zijn opvoering. Hij zegt: "Ik heb heel hard aan mijn carrière gewerkt en goed nagedacht of ik dit wel zou doen. Ik ben opgegroeid in een omgeving waarin ik niet macho hoef te zijn. Ik had er geen idee van dat ik zo tolerant overkwam toen ik netkousen aandeed. Het leek mij gewoon grappig."

Nooit meer
Droog zegt hij: "Maar je zult het me nooit meer zien doen. Als het niet hoeft, wil ik ook geen televisieshow meer doen. Ik ga liever golfen en mijn leven privé leven."

Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaand YouTube-video van Comedy Central is het optreden te bekijken, mocht je dat nog niet gezien hebben.



NieuwsFilm

meest populair