Scarlett Johansson bleek niet populair op de set van 'Asteroid City' tussen alle andere sterren

Scarlett Johansson bleek niet populair op de set van 'Asteroid City' tussen alle andere sterren

Haar baby wel

Op het moment promoot Scarlett Johansson haar nieuwste film, genaamd Asteroid City. De film is gevuld met bekende sterren als Margot Robbie, Tom Hanks en Edward Norton.

Scarlett bekent helemaal niet zo populair te zijn op de filmset. Dat lag eigenlijk niet aan alle bekende sterren. Toen zij aan de slag ging na haar zwangerschap, bleek haar zoontje Cosmo namelijk een magneet te zijn.

Niet populair
Ten tijde van de opnamen was hij een schattige baby en werkelijk iedereen vond hem leuk. Scarlett vertelt aan People: "Ik was feitelijk niet populair. Het was de baby. Mensen waren blij de baby te zien en niet mij. Ze reageerden met 'Oh, jij bent het. Waar is baby?'

Ze zegt: "Mijn familie kwam namelijk mee naar de set, omdat Cosmo nog zo klein was. Anderen hadden weer hun partner mee. Sommigen waren alleen. Weer anderen hadden hun kinderen mee, maar waren misschien wat ouder. Cosmo werd daardoor 'de set baby'."

De set baby
Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaand YouTube-video van CBS Mornings vertelt Scarlett meer over de film.



NieuwsFilm

meest populair