3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Instant Family (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sean Anders | Cast: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Merced, e.a. | Kijk direct
Pete en Ellie besluiten een gezin stichten met behulp van adoptie. Na de daarvoor benodigde procedure te hebben doorgelopen, neemt het echtpaar de opstandige tiener Lizzy en haar jongere broertje en zusje in huis. Nu is het aan Pete en Ellie om de kneepjes van het ouderschap onder de knie te krijgen, en dat blijkt soms moeilijker te zijn dan gedacht.



The Mother (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Niki Caro | Cast: Jennifer Lopez, Joseph Fiennes, Gael Garcia Bernal, e.a. | Kijk direct
The Mother werkte vroeger als huurmoordenares, maar houdt zich nu al jaren schuil in de wildernis van Alaska. Dat is ook nodig, want een heel leger aan vijanden zit achter haar aan. Helaas wordt ze gedwongen om haar schuilplaats te verlaten om haar dochter te beschermen die ze vroeger heeft achtergelaten. Zij blijkt namelijk in groot gevaar te zijn.



tick, tick... BOOM! (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lin-Manuel Miranda | Cast: Andrew Garfield, Alexandra Shipp, Vanessa Hudgens, e.a. | Kijk direct
De veelbelovende theatercomponist Jonathan Larson, die bijna dertig is, hoopt dat de musical die hij heeft geschreven zijn langverwachte doorbraak zal markeren. Ondertussen worstelt hij met liefde, vriendschap en de enorme druk die hij op zichzelf heeft gelegd om iets fantastisch te realiseren voordat de tijd op is.



NieuwsFilm

meest populair