Laatste film van 'Star Wars'-actrice Carrie Fisher komt eindelijk uit na 7 jaar vertraging

Laatste film van 'Star Wars'-actrice Carrie Fisher komt eindelijk uit na 7 jaar vertraging

De regisseur is enorm trots dat het er dan uiteindelijk nog van komt.

Carrie Fisher, voornamelijk bekend van haar rol als Princess Leia in de Star Wars-franchise, overleed in 2016. Nu, vele jaren later, komt alsnog haar allerlaatste film uit.

Het gaat hier om de fantasiefilm Wonderwell. Vanwege de nodige productieproblemen werd deze film maar liefst 7 jaar 'on hold' gezet, dat terwijl Wonderwell eigenlijk al zo goed als af was. Gelukkig is de film nu wel volledig afgerond en komt deze over enkele weken uit.

Verandering
Studio Vertical heeft namelijk de rechten opgekocht en besloot er vaart achter te zetten. De film zal in Amerika zelfs in bepaalde bioscopen te zien zijn. De regisseur van de film, Vlad Marsavin, is in ieder geval in zijn nopjes dat zijn regiedebuut alsnog wordt uitgebracht.

Zo zegt hij: "Dit is me wel het project geweest. Het heeft veel tijd en energie gekost, maar ik ben er trots op. De visuele effecten namen enorm veel tijd in, maar dat kan ook niet anders met een film van deze schaal".

Eerbetoon
Marsavin vervolgt: "Covid gooide natuurlijk ook nog eens roet in het eten en het overlijden van de ongelofelijke Carrie Fisher kwam ook binnen als een mokerslag. Nu is het eindelijk de juiste tijd om deze film met de wereld te delen, zodat iedereen nog een laatste keer van haar kan genieten".

NieuwsFilm

meest populair