Op deze prachtige actrice was Tom Holland smoorverliefd toen hij een tiener was

Op deze prachtige actrice was Tom Holland smoorverliefd toen hij een tiener was

De acteur heeft gezegevierd.

Tom Holland en Zendaya waren beiden in diverse Marvel-films te zien. Niet alleen in de blockbusters krijgen hun personages een relatie met elkaar, ook in het echte leven daten de twee. Nu blijkt dat dit altijd al de droom was van de acteur.

De Spider-Man acteur werd voor het eerst zoenend gespot met de bloedmooie actrice in 2021, maar tijdens een recent interview verklapt hij dat hij al enige tijd achter Zendaya aanzat.

Relatie
Zo begint hij: "Voor mij is het moeilijk om de eerste stap te zetten. Voor mij is het veel makkelijker wanneer iemand op mij verliefd wordt, want dan laat ik mezelf ook toe om verliefd te worden".

"Maar ik moet ook toegeven dat het wel helpt wanneer je een film met elkaar maakt, al helemaal wanneer de personages die je speelt een relatie met elkaar krijgen. Het is dan 'makkelijker' om dezelfde stap te maken in het echte leven".

Crush
Al eerder zei de acteur dat toen hij jong was Zendaya al zijn 'celebrity crush' was. Toen hij hierna werd doorgevraagd veranderde hij snel zijn antwoord en kwam hij met Jennifer Aniston aan, maar het is dus wel duidelijk dat zijn droom om Zendaya te daten een werkelijkheid is geworden.

NieuwsFilm

meest populair