Oeps! Na meest bizarre auditie van Scarlett Johansson ging rol naar Sandra Bullock

Oeps! Na meest bizarre auditie van Scarlett Johansson ging rol naar Sandra Bullock

Gelukkig was 'Asteroid City' wel naar haar zin

De film Asteroid City met Scarlett Johansson ging in première. Zo'n event is het moment voor leuke anekdotes met de pers.

Zo wist Scarlett Johansson zich een bizarre auditie te herinneren. Ze zegt: "Eigenlijk heb ik wel meer rare screentests gedaan. Maar de vreemdste was wel de auditie voor Gravity."

Doen alsof
De actrice vertelt droog: "Ik zat in een stoel, net als iedereen, maar ik was de enige met een enorme helm op, zoals je in de ruimte ook op hebt. En maar doen alsof ik echt een astronaut was. Zonder dat een ander er ook bij zit. Dat was echt raar."

De rol ging dan ook naar Sandra Bullock. Eerder in het interview zegt Scarlett eerlijk: "Die rol pakte Sandra Bullock echt goed op."

Goed ontvangen
Gelukkig was zij meer op haar gemak bij de auditie voor de nieuwe film van Wes Anderson. De vertoning werd goed ontvangen met een staande ovatie van zes minuten. Dat is best lang.

Daar Wes ongemakkelijker onder de aandacht was dan Scarlett, voelde Scarlett zich minder opgelaten. Meer staat hieronder in de YouTube-video van ET.



NieuwsFilm

meest populair