Tom Holland vond werken met Robert Downey Jr. aan Marvel-films "een nachtmerrie"

Tom Holland vond werken met Robert Downey Jr. aan Marvel-films "een nachtmerrie"

En iets geheim houden, kan hij beter dan zijn mede-Spider-Men

Tom Holland heeft een onthullend interview met The Hollywood Reporter. Hierbij steekt de acteur zijn bewondering voor collega's als Zendaya en Robert Downey Jr. niet onder stoelen of banken.

Zo zegt de Marvel-held Spider-Man: "Het is erg leuk werken met Robert Downey. Maar hij is een complete nachtmerrie als het gaat om improvisatie. Als ik spontaan iets verzon, kwam hij meteen met iets dat nog leuker was. Dat was ontmoedigend."

Heftig improviseren
Tom vertelt: "Dat ik op een gegeven moment tot stof verga, was voor ons beiden een erg heftige scène om te improviseren. Dat was prachtig om te doen."

Hij besluit: "Robert Downey was altijd op tijd op de set, kende ieders naam, hij was vriendelijk voor de cast en crew. Hij was echt nummer 1 bij MCU. Hij was een groot voorbeeld voor mij. Ik heb heel veel geleerd van hem."

Erg talentvol
Als hij over Zendaya praat, straalt zijn gezicht. Hij heeft zelden zo'n talent gezien. Zij was de enige die auditie deed voor MJ en iedereen was overtuigd na haar screentest. Hij hoopt in de toekomst weer met haar samen te werken.

Tom geeft zichzelf wel een complimentje, en terecht, want Andrew Garfield en Toby Maguire konden hun rollen niet geheim houden tegen derden en Willem Dafoe werd betrapt op het vliegveld. Tom wel, zegt hij. Onderstaand YouTube-video van The Hollywood Reporter vertelt meer.



NieuwsFilm

meest populair