Peter Jackson keert mogelijk terug voor méér 'Lord of the Rings'-films!

Peter Jackson keert mogelijk terug voor méér 'Lord of the Rings'-films!

Warner Bros. heeft grote plannen met LOTR-spinoffs.

De wisselend ontvangen en prijzige tv-serie The Lord of the Rings: The Rings of Power van Prime Video gaat over een tijdje concurrentie krijgen. Er zijn namelijk grote plannen om nieuwe bioscoopfilms over Midden-Aarde te maken.

Warner Bros. onthulde eerder dit jaar dat er gekeken wordt hoe de wereld rond de The Lord of the Rings en The Hobbit-trilogieën verder uitgebreid kan worden. Er zouden spin-offs moeten verschijnen over personages uit de filmreeks gebaseerd op de boeken van J.R.R. Tolkien.

Peter Jackson
Regisseur Peter Jackson zou mogelijk terugkeren. In gesprek met Variety liet Michael De Luca en Pam Abdy, co-CEOs bij Warner Bros. Film Group, weten dat er grote plannen zijn.

Ze zijn vastberaden om nieuwe Lord of the Rings-films te maken. Ze bezochten daarvoor Peter Jackson in Nieuw-Zeeland om de band van de studio met de oorspronkelijke regisseur van de franchise te herstellen.

Toekomst
Op dit moment is er officieel niets bekend over de plannen. Duidelijk is wel dat de nieuwe eigenaren van de rechten van het werk van Tolkien graag meewerken aan de plannen. Dit in tegenstelling tot de eerdere eigenaren, de erfgenamen van de schrijven.


Het is al bekend dat we in maart 2024 een animatiefilm krijgen die voortborduurt op de eerdere trilogieën: The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. De eerste reacties op die film waren al positief.

NieuwsFilm

meest populair