Voormalig topacteur Kevin Spacey: "ze hebben een monster van me gemaakt"

Voormalig topacteur Kevin Spacey: "ze hebben een monster van me gemaakt"

De acteur zegt dat zodra dit allemaal achter de trug is dat hij weer gaat acteren.

#MeToo heeft ervoor gezorgd dat heel wat bekende Hollywood sterren niet meer welkom zijn. Denk bijvoorbeeld maar aan Harvey Weinstein, Armie Hammer en natuurlijk Kevin Spacey. Laatstgenoemde laat nu weer eens van zich horen.

Spacey werd door acteur Anthony Rapp aangeklaagd voor seksueel misbruik. Hierna volgden nog heel wat andere mensen met soortgelijke verhalen.

Einde carrière
Als gevolg hiervan werd Spacey een persona non grata in de filmwereld. Zo werd hij volledig uit de film All the Money in the World geknipt and vervangen door Christopher Plummer en ging zelfs House of Cards door zonder hem.

Spacey heeft al vaker gezegd onschuldig te zijn en houdt duidelijk voet bij stuk. Volgens de acteur, eveneens bekend van pareltjes als The Usual Suspects en Seven, heeft de media een monster van hem gemaakt.

Schandalig
Zo zegt Spacey tijdens een recent interview: "De media hebben hun best gedaan om van mij een monster te maken, maar van de mensen heb ik niets anders dan genegenheid gezien".

"We leven nu eenmaal in een tijd waarin veel mensen bang zijn dat als ze mij steunen, ze vervolgens eveneens geannuleerd zullen worden".

Hoop
Spacey houdt dan ook hoop dat hij niet alleen vrijgesproken zal worden, maar ook weer gewoon kan acteren zodra dit allemaal achter de rug is.

Zo vervolgt hij: "Ik weet dat er op mensen zijn die bereid zijn me in dienst te nemen zodra ik vrijgesproken ben van de aanklachten die tegen mij lopen in Londen. Zodra dat willen ze met mij aan de slag gaan".

NieuwsFilm

meest populair