Elizabeth Olsen heeft weinig keus meer in nieuwe films: "Een maffe comedy zou leuk zijn"

Elizabeth Olsen heeft weinig keus meer in nieuwe films: "Een maffe comedy zou leuk zijn"

Haar nieuwe miniserie 'Love & Death' is net uit

Elizabeth Olsen was laatst in de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness als het Marvel-personage Wanda Vision. Haar nieuwe miniserie Love & Death is net uit.

De ster is veel gevraagd en wisselt tussen films en televisiewerk. In een interview met Elle vertelt zij dat zij vooral interessante rollen wil. Ook zegt zij: "Ik let erop dat het voor de filmmaker interessant is. Als ik iets doorneem, weet ik of ik de juiste persoon ben."

Voordeel voor filmmaker
Ze vertelt verder over het doorlezen van scenario's: "Ik wijs de rol af, ook al vinden zij mij geschikt. Ik denk dat dat in het voordeel van de filmmaker uitpakt. Zo kunnen zij iemand vinden die dat beter kan."

Ze besluit: "Ik merk wel, dat er op het moment niet zoveel keus is in filmrollen die ik zou willen doen. Ik zou een comedy willen doen, maar de grapjes zijn niet bijzonder genoeg. Ik zou meer maffe gebeurtenissen willen zien. Toch wijst mijn gevoel mij weer naar het maken van films."

Haar carrière
Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaand YouTube-video van Vanity Fair neemt Elizabeth Olsen een deel van haar carrière door.



NieuwsFilm

meest populair