Dit 27-jarige prachtige model laat Hollywood-ster Jake Gyllenhaal niet meer los

Dit 27-jarige prachtige model laat Hollywood-ster Jake Gyllenhaal niet meer los

A jaren stilletjes samen.

Afgelopen weekend trokken de tenniswedstrijden in Parijs veel bekenden. Ook Jake Gyllenhaal, de acteur uit Brokeback Mountain en Spider-Man: Far From Home, was aanwezig bij de French Open en bracht zijn vriendin mee. Feitelijk nam zij hem mee, want Jeanne Cadieu komt uit Frankrijk.

Jake en Jeanne zijn al jaren stilletjes samen, want zij houden hun relatie zo veel mogelijk privé. Pas in 2021 maakten zij hun liefde openbaar door bij een belangrijke première van Jake's zus aanwezig te zijn. Zijn zus, Maggie Gyllenhaal, regisseerde de film The Lost Daughter.

Relatie bloeide op
In een interview met Esquire vertelde Jake dat hun relatie opbloeide tijdens de pandemie. De 42-jarige ster zegt: "Het is vol liefde en steun. Ik voel mij op mijn gemak. Wij zijn familie."

De 27-jarige Jeanne Cadieu werkt bij de modellenbureaus Elite en Women. Zij wordt gevraagd door merken als Loewe, Schiaparelli en Valentino.

Stukje modellenwerk
Hier in het artikel van People staan foto's van het stel samen. Jeanne Cadieu deelde onderstaand Instagram-bericht met een stukje van haar werk.



NieuwsFilm

meest populair