Chris Hemsworth is "waanzinnig" als de nieuwe Optimus Prime in 'Transformers One'

Chris Hemsworth is "waanzinnig" als de nieuwe Optimus Prime in 'Transformers One'

Hemsworth neemt het deze keer over van Peter Cullen.

Transformers: Rise of the Beasts is nog maar net uit, maar volgend jaar verschijnt alweer de volgende Transformers-film in de bioscoop. Chris Hemsworth neemt de rol van Optimus Prime over van de legendarische Peter Cullen, maar naar verluid hoeven we ons geen zorgen te maken of Hemsworth's stem wel bij Optimus past.

Het is voor het eerst dat Peter Cullen niet de stem van Optimus Prime inspreekt in een Transformers-film. Producent Lorenzo Di Bonaventura kan nu al zeggen dat mensen zich kunnen verheugen op Hemsworth als de stem van Optimus.

Prequel
Transformers One is een animatiefilm en speelt zich volledig af op Cybertron en focust op de jonge jaren van de welbekende robots en hoe de Autobots en Decepticons zijn ontstaan. Zo gaat de film in op de band tussen Optimus en Megatron voordat ze aartsvijanden werden.

"Als we voor het eerst naar de stem van Chris Hemsworth luisteren, denk je: 'God, wordt hij een goede Optimus!' Het is duidelijk dat hij begint als Orion Pax en nog geen Optimus, dus hij speelt het grootste deel van de film niet wat wij beschouwen als Optimus, Peter Cullen."

Overgang
Di Bonaventura ligt toe Hemsworth's versie verder toe: "Dus het is die overgang, en de stem van Chris heeft een timbre dat ... het is logisch dat Peter Cullen die stem zou overnemen, wat echt geweldig is, de fans zullen zich echt geweldig voelen."


Het is momenteel de bedoeling dat de film in september 2024 in de bioscopen verschijnt. Of het huidige schrijversprotest hier nog impact op gaat hebben, zullen we ongetwijfeld binnenkort horen.

NieuwsFilm

meest populair