Teaser trailer voor scifi-film 'Elio' van Pixar: de opvolger van 'Elemental'

Teaser trailer voor scifi-film 'Elio' van Pixar: de opvolger van 'Elemental'

Dit keer gaan we weer met Pixar de ruimte in.

Nadat Disney en Pixar de animatiefilm Elemental zijn première gaven tijdens het Cannes filmfestival was er een mild ontvangst. Ondertussen is die ontvangst bijgesteld. Elemental staat op een sterke 79 procent op Rotten Tomatoes.

Elemental verschijnt op 12 juli in de Nederlandse bioscopen en van Pixar verschijnt daarna de animatiefilm Elio, in 2024. De animatiestudio heeft ter promotie de teaser trailer online gezet.

Elio
Elio is alweer de 28e animatiefilm van Pixar en in de film zien we een "intergalactische avontuur" met stemmen van onder meer America Ferrera, Yonas Kibreab, Jameela Jamil en Brad Garrett.

De synopsis van de film start met: "Eeuwenlang hebben mensen berichten het universum ingestuurd, op zoek naar antwoorden - in Disney's en Pixars gloednieuwe film 'Elio' antwoordt het universum eindelijk!"

Communiversum
In Elio wordt Elio (​​Kibreab) per ongeluk opgestraald naar het Communiversum, een interplanetaire organisatie met vertegenwoordigers van sterrenstelsels van alle uithoeken. Elio wordt ten onrechte aangewezen als ambassadeur van de aarde voor de rest van het universum en is totaal niet voorbereid op dat soort druk.


Hij moet nieuwe banden smeden met excentrieke buitenaardse wezens, een reeks enorme beproevingen overleven en op de één of andere manier ontdekken wie hij bestemd is om te zijn.

2024
De regie ligt in handen van Adrian Molina (Coco). Hieronder zie je ook de eerste poster voor Elio.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm