Nicolette Kluijver met zomers decolleté op het strand samen met vriendin

Nicolette Kluijver met zomers decolleté op het strand samen met vriendin

De Nederlandse celeb met een duckface op Insta.

Zomerse tijden, hier in Nederland maar ook buiten ons kikkerlandje. De Nederlandse celeb en actrice Nicolette Kluijver is nu op het zonovergoten Bonaire en geniet daar van de prachtige kust, samen met een vriendin.

We kennen de in Hilversum in 1984 geboren Nicolette vooral van het BNN-programma Spuiten en Slikken waaraan ze werkte vanaf 2006 en ze presenteerde daarna nog veel meer shows, zoals Weg met BNN, De Klimaatpolitie, Try Before You Die en Expeditie Robinson.

Films en series
Als actrice debuteerde ze in kleinere rollen in de soap Goede tijden, slechte tijden en de tv-serie Lotte. Opvallend is dat ze ook te zien was in de Amerikaanse serie CSI: NY.

Later dook ze op in Misfit 3: De Finale als 'Presentatrice TMA' en in het Sinterklaasjournaal van 2022 speelde ze de eigenaresse van een dierenwinkel. Geen enorme rollen dus.

Bonaire
Nu zien we Nicolette op het strand op Bonaire waar ze verblijft voor vermoedelijk een afwisselende vakantie. ??Ik hou van die vrouw... ? #bestie??" schrijft ze bij een foto in bikini op het strand, samen met haar vriendin en locatiemanager Sanne Naber.


De 38 jarige Nicolette Kluijver zien op het strand? Check de foto dan hier op haar Instagram.

Op een eerdere foto zien we dat Nicolette meedeed aan de My Guardian Groep Walk & Run 2023, een evenement waarbij er gekozen kan worden om 8 kilometer te (hard)lopen om te laten zien dat je 'een gezonde levensstijl door te sporten' steunt.

NieuwsFilm

meest populair