Verguisde Ezra Miller laat zich na lange tijd weer in het openbaar zien

Verguisde Ezra Miller laat zich na lange tijd weer in het openbaar zien

De hoofdrolspeler durft zich weer te laten zien.

In The Flash zitten heel wat grote namen, maar toch was het lange tijd onduidelijk of hoofdrolspeler Ezra Miller in de blockbuster te zien zou zijn. Toch ging dit door en nu durft hij zich ook eindelijk weer te vertonen.

Heel erg gek is het niet dat Miller nu weer opduikt. The Flash kende recentelijk zijn wereldpremière, waar natuurlijk heel wat grote sterren bij aanwezig waren. Ook Miller was van de partij, maar dit was de eerste keer sinds een lange tijd dat hij zich weer laat zien na een turbulente periode.

Problemen
De acteur heeft de afgelopen jaren namelijk te maken gehad met een reeks verontrustende openbare beschuldigingen, waardoor het enige tijd verre van zeker was of DC hem nog wel terug zou laten keren als de geliefde superheld.

Zo doken er meerdere verhalen op over Miller, die allesbehalve positief waren. Zo zou hij meerdere mensen hebben lastig gevallen en zelfs hebben aangevallen. Enkele maanden geleden erkende de acteur dit zelf en zei hij nog dat hij professionele hulp zou inschakelen.

Beter
Gelukkig lijkt het nu dan ook een heel stuk beter met Miller te gaan, die nu dus weer voor het eerst in bijna twee jaar in het openbaar verscheen.

Bekijk hieronder het filmpje waarin alle grote namen van The Flash in voorbijkomen, waaronder dus natuurlijk ook Miller.



NieuwsFilm

meest populair