Actrice Gwynelth Paltrow onder vuur genomen: "we worden opgelicht"

Actrice Gwynelth Paltrow onder vuur genomen: "we worden opgelicht"

Het doet in de ogen van de actrice meer kwaad dan goed.

Rosamund Pike is al jarenlang een bekende naam en weet de ene na de andere rol te bemachtigen, maar toch is ze niet heel erg blij met de stand van zaken. De actrice is van mening dat we voor de gek worden gehouden door de welness-industrie.

De 44 jarige actrice, o.a. bekend van Gone Girl, haalt in een recent interview uit naar haar collega Gwyneth Paltrow. Laatstgenoemde acteert niet meer zo heel veel, want zij focust zich nu voornamelijk op haar welzijn bedrijf Goop.

Slecht
Het is duidelijk dat Pike hier geen fan van is. Zo zegt ze het volgende: "Ik denk eerlijk gezegd dat we allemaal worden opgelicht door de welness-industrie".

"Het is vandaag de dag niet langer goed genoeg om gezond te leven, we moeten ook altijd laten zien dat we 'goed' zijn. Er wordt je nu een bepaalde druk opgelegd".

Begrip
Ergens begrijpt Pike wel dat mensen hiervoor gaan, maar de manier waarop het gebeurt staat haar niet aan: "Ik snap dat het verleidelijk is om deze dingen na te streven, maar ik denk niet dat we ons zouden moeten schamen voor onze schoonheid en fitness".

"#MeToo gaf vrouwen meer vrijheid, maar nu worden we weer 'gecontroleerd' door een ander iets en dat is dit hele welzijn gebeuren. Het geeft aan wat je wel en niet mag eten, welke sporten je wel en niet zou moeten doen, etc. Ik vind het maar gevaarlijk..."

NieuwsFilm

meest populair