3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Spider-Man (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sam Raimi | Cast: Tobey Maguire, Willem Dafoe, Kirsten Dunst, e.a. | Kijk direct
Peter Parker is maar een eenvoudige tiener uit New York. Tijdens een schoolreisje wordt hij echter gebeten door een radioactieve spin, waardoor hij superkrachten krijgt. Deze besluit hij in te zetten om het kwaad te bestrijden. Al snel staat hij oog in oog met de Green Goblin, een schurk met een geavanceerde wapenuitrusting.



Bird Box (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Susanne Bier | Cast: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich, e.a. | Kijk direct
In de nabije toekomst is het merendeel van de bevolking uitgemoord door aliens die je niet in de ogen mag kijken. Malorie, een van de weinige overlevenden, probeert zich samen met haar kinderen in veiligheid te brengen. Daarvoor moeten ze geheel geblinddoekt op pad.



Back to the Future (1985)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Zemeckis | Cast: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, e.a. | Kijk direct
De ietwat gekke professor Emmett Brown heeft een tijdreismachine gebouwd. De zeventienjarige Marty McFly, die het goed met hem kan vinden, gebruikt deze om terug naar het verleden te reizen. Daar ontmoet hij zijn ouders in hun jongere jaren. Door een fout brengt hij echter zijn eigen toekomst in gevaar.



NieuwsFilm

meest populair