Treat Williams dood na stevig ongeluk: uit deze films ken je de acteur

Treat Williams dood na stevig ongeluk: uit deze films ken je de acteur

De bekend acteur werd op zijn motor geschept door een auto.

Vandaag is bekend geworden dat acteur Treat Williams is overleden. Hij wist een ernstig ongeluk niet te overleven. Dit wordt duidelijk via de website People. De acteur werd 71 jaar.

In gesprek met People onthulde zijn manager Barry McPherson dat Williams op zijn motor reed en werd aangereden door een automobilist toen de acteur wilde afslaan.

Bekend acteur
"Hij is vanmiddag overleden. Hij sloeg links of rechts af en een auto sneed hem af," zei McPherson. "Ik ben er gewoon kapot van. Hij was zo aardig. Hij was zo getalenteerd."

Williams was te zien in vele Hollywoodfilms. In 1975 maakte hij zijn debuut in de film Deadly Hero en in 1979 had hij zijn doorbraak in de musicalfilm Hair, waarvoor hij een nominatie voor een Golden Globe ontving.

Hart van Hollywood
Later speelde hij rollen in bekendere films als Once Upon a Time in America (1984), Things to do in Denver When You're Dead (1995), The Phantom (1996) en Deep Rising (1998) en hij had de hoofdrol in de tv-serie Everwood (2002-2006).


"Filmmakers waren weg van hem. Hij was het hart van Hollywood sinds de late jaren 70." zei McPherson. "Hij was erg trots op zijn prestaties dit jaar. Hij was zo blij met het werk dat ik hem heb gegeven. Hij heeft een evenwichtige carrière achter de rug."

NieuwsFilm

meest populair