Salma Hayek krijgt je nog warmer met deze zomerse foto: nu al een miljoen likes

Salma Hayek krijgt je nog warmer met deze zomerse foto: nu al een miljoen likes

De Mexicaanse actrice blijft een enorme blikvanger.

Met 24,5 miljoen volgers op Instagram heeft Salma Hayek niets te klagen. De in Mexico in 1966 geboren actrice heeft heel wat fans die haar nog steeds maar al te graag in films zien. Of gewoon in bikini, want die foto's duiken ook om de zoveel tijd op.

Eerder dit jaar zagen we Salma nog in Magic Mike's Last Dance samen met Channing Tatum. Dit is zeker niet haar laatste wapenfeit. Volgens de IMDb duikt ze nog in minimaal een film em een tv-serie op.

Black Mirror
Recent werd duidelijk dat ze te zien zal zijn in een aflevering van de anthologieserie Black Mirror die deze maand in première gaat op Netflix. Ze is te zien in de vijfde aflevering Joan is Awful waarin ook Annie Murphy, Michael Cera, Rob Delaney, Ben Barnes en Himesh Patel rollen hebben.

De opnames voor de film Without Blood heeft ze ook al afgerond. Salma speelt in het oorlogsdrama van Angelina Jolie het personage Nina, naast acteurs als Demián Bichir, Juan Minujín en Andrés Delgado.

Zomers
Via onderstaande link zie je Salma weer "ouderwets" in bikini. Ze ligt ergens op een ongetwijfeld mooie boot en strekt haar lichaam in een baby blauwe bikini voor de camera. De foto heeft na zo'n 14 uur al bijna 1 miljoen likes.


De foto van de 56-jarige Salma Hayek in bikini zien? Check deze dan hier op haar Instagram-pagina.

"Sommige mensen houden niet van grijze dagen, maar ik denk dat elke dag kostbaar is. Omarm je week, wat deze ook brengt ❤️," schrijft Salma bij de foto.

NieuwsFilm

meest populair