Keanu Reeves werkte samen met ex-vriendin aan nieuw filmproject

Keanu Reeves werkte samen met ex-vriendin aan nieuw filmproject

Dat is nog eens leuk samenwerken

Keanu Reeves mocht ter ere van het 100-jarig bestaan van The House of Suntory een filmpje opnemen met Sofia Coppola. Beide sterren kennen het Japanse whisky-merk al.

Zo was Keanu al in een reclamefilmpje van Suntory in de jaren 90 te zien. En refereert Sofia naar het merk in een film van haar. Voldoende reden om hen te vragen, aldus het bedrijf.

In een relatie
Sofia en Keanu hadden een relatie in de jaren 90. Keanu leerde de dochter van de beroemde Francis Ford Coppola kennen op de filmset van Bram Stoker's Dracula.

Het was gemakkelijk 'ja' zeggen tegen een ex-vriendin, vertelt Keanu Reeves aan People. Hij zegt: "Het was cool om met Sofia en haar broer Roman te kunnen werken aan een reclame en een documentaire."

In Japan
Het tribuut werd gefilmd in Japan, waar Keanu heel blij mee was. Hij zegt: " Het was een speciale gelegenheid. Ik ben een buitenstaander, maar ik mocht door Suntory allerlei meesters in de whisky en kunstenaars aan het werk zien en hen spreken."

Keanu Reeves vertelde al eerder dat hij dol is op Japan en Japanse anime. Zijn John Wick-films zijn daarop gebaseerd. Sofia Coppola regisseert succesvolle films als Lost in Translation en Marie Antoinette.

Meer staat hier in het artikel van People. In onderstaand YouTube-video van Suntory is de betreffende reclame te zien.



NieuwsFilm

meest populair