Confronterend: Leeftijd Brooke Shields is duidelijk te zien op zomerse 'no make up' foto's

Confronterend: Leeftijd Brooke Shields is duidelijk te zien op zomerse 'no make up' foto's

En het interesseert haar eigenlijk geen biet

In bikini en geen make-up! Brooke Shields wordt oud en heeft daar totaal geen moeite mee. De nu 58-jarige actrice geniet volop van haar vakantie in Thailand met haar dochter Rowan.

Ze schrijft bij onderstaand Instagram-bericht: "De fijnste dagen samen met mijn jarige meid. Ik kan haast niet geloven dat zij al 20 jaar is."

Vol make-up
En waar Brooke Shields door haar modellencarrière altijd vol in de make-up te zien is, liet zij haar toilettas voor wat het was. Erg opvallend is de stralende huid op de 'no make up' foto's. Toch is haar leeftijd duidelijk zichtbaar met rimpels en grijs haar dat doorschemert.

Maar dat interesseert de ster geen biet. Brooke Shields zei al eerder dat haar dochters de ideeën over haar imago hebben bijgesteld. Hierdoor is zij minder onzeker en geniet zij meer van haar tijd. En dat is overduidelijk. Beide dames zitten lekker in hun vel.

Pretty Baby
Pretty Baby, de nieuwe documentaire over Brooke Shields is nu te zien. De ster duikt in de werkwijze van de modellenwereld en de filmindustrie destijds. Meer staat hier in het artikel van Women's Health.



NieuwsFilm

meest populair