De 21-jarige dochter van Ben Stiller een nieuw supertalent: zo ziet ze eruit

De 21-jarige dochter van Ben Stiller een nieuw supertalent: zo ziet ze eruit

En een knappe mix van haar beroemde ouders

De appel valt niet ver van de boom. Dat is wel te zien aan de 21-jarige dochter van Ben Stiller en Christine Taylor. Ze is een knappe verschijning en een talentvolle actrice.

Ella Stiller was voor haar moeders première aanwezig bij het Tribeca Festival in New York. Daar woonden ze gedrieën de première van de korte film Let Liv bij, waarin Christine acteerde. Christine speelde overigens in 1995 al in The Brady Bunch.

Verrassende mix
Niet alleen is Ella Stiller een verrassende mix van haar beroemde ouders, ook qua interesse heeft zij voor een carrière in de filmwereld gekozen. Zo was zij te zien in haar vaders film Night at the Museum: Secret of the Tomb en is zij stemactrice voor Megamind.

Ben en Christine hebben ook een zoon van 17 jaar oud, genaamd Quinlin. Naar verluidt is ook hij voorzichtig gestart in de filmindustrie. Ben Stiller is onverminderd druk in de weer met acteren en regisseren. Nieuwe filmprojecten worden dan ook verwacht.

Samen met dochter
Meer staat hier in het artikel van Daily Mail. In onderstaand Instagram-bericht deelt Ben Stiller ook een prachtige foto samen met zijn dochter.



NieuwsFilm

meest populair