'Venom 3' opnames beginnen spoedig, Tom Hardy en meer laten zich erover uit

'Venom 3' opnames beginnen spoedig, Tom Hardy en meer laten zich erover uit

Wat kunnen we verwachten?

Tom Hardy heeft al in heel wat topfilms gespeeld, maar een van zijn bekendste rollen van de afgelopen jaren is toch wel zonder enige twijfel die van Venom. Twee keer speelde hij geliefde antiheld in een solofilm, maar er komt ook een derde avontuur aan.

Volgend jaar zal Venom 3 te zien zijn. Hiervoor keren de nodige bekende gezichten terug, maar er zijn natuurlijk ook nieuwkomers, zoals o.a. Juno Temple. De Ted Lasso-actrice vindt het geweldig dat zij een rol heeft weten te bemachtigen en kan niet wachten om te beginnen.

Reactie
Ondanks het feit dat we nog niet weten wie zij zal spelen, is ze in haar nopjes: "De opnames zullen snel van start gaan. Ik vind het fantastisch dat ik deel uit mag maken van dit project!" Niet alleen zij liet zich over de blockbuster uit maar ook Andy Serkis.

Hij was de regisseur van het tweede deel, maar geeft nu het stokje over aan Kelly Marcel, de schrijver van de eerste twee delen: "Kelly weet waar zij naartoe wil en wat ze wil laten zien. Zij bouwt door op de eerste twee films en heeft een heel goed plan!"

Hardy
Ook hoofdrolspeler Hardy liet zich erover uit: "Vaak krijgen soortgelijke franchises drie films, maar dit is altijd lastig te zeggen. De voorganger moet goed scoren om een nieuwe te mogen en kunnen maken".

"Wij gaan wel echter voor één lang verhaal, het is een continuïteit, zodat je niet denkt van "Oh, wat moeten we nu doen?" Hetzelfde zal gelden voor een vierde en vijfde deel, mocht het daar van komen".

Bekijk hieronder een clip uit Venom: Let There Be Carnage.



NieuwsFilm

meest populair