Gaat James Gunn eindelijk zorgen dat Robin een hoofdrol krijgt in 'The Brave and the Bold'?

Gaat James Gunn eindelijk zorgen dat Robin een hoofdrol krijgt in 'The Brave and the Bold'?

James Gunn belooft fans grootste verhaal van Robin tot nu toe in nieuwe DC film.

De Batman-franchise wordt opnieuw opgestart in de nieuwe The Brave and the Bold. De film speelt zich af in James Gunn's DC Universe en zou eindelijk een echte Batman en Robin-film kunnen zijn.

Robin is een onmisbaar onderdeel van de Batman-mythologie en maakte zijn debuut minder dan een jaar na Batman zelf. Robin heeft vele opvolgers gehad in de Batman-strips, zoals Dick Grayson, Jason Todd, Tim Drake, Stephanie Brown en Damian Wayne.

Gunns plan
In The Brave and the Bold zal Damian Wayne, Bruce Wayne's biologische zoon, de rol van Robin op zich nemen. Hiermee wordt het de eerste Batman-film in meer dan twee decennia waarin Robin een mede-hoofdrolspeler is.

James Gunn is namelijk van plan om Grant Morrisons Batman-comicruns door te voeren. De DCU-versie van Damian Wayne zal ver af liggen van de eerste versie.

Struggle met Robin
In het verleden hebben de meeste Batman-films moeite gehad om Robin goed neer te zetten. Vaak werd hij helemaal weggelaten of werd Batman afgebeeld als een eenling. James Gunns film zou eindelijk Robin de aandacht kunnen geven die hij verdient.



NieuwsFilm

meest populair