Geslaagde remake! Dochter van John Travolta maakt die beroemde Tom Cruise cake zelf wel

Geslaagde remake! Dochter van John Travolta maakt die beroemde Tom Cruise cake zelf wel

Waarom wachten op een verzending?

Ella Blue, de 23-jarige dochter van John Travolta en Kelly Preston, besloot de door Tom Cruise beroemd geworden cake zelf te maken.

Dat is wel zo slim, want op die heerlijke 'coconut bundt cake' rust een wachttijd van twee maanden. Tom Cruise verstuurt deze witte chocoladetaart al jaren naar relaties. Sommigen krijgen de speciale cake met kerst en anderen weer met hun verjaardag.

Tom Cruise cake
De jonge zangeres en actrice besloot niet te wachten op een eventuele bezorging. En gelukkig circuleren op social media voldoende filmpjes voor dit recept, want deze taart is 'hot'!

Haar vader kijkt benieuwd toe in onderstaand Instagram-bericht, terwijl Ella Blue de tulband verder decoreert. Ze zegt: "Dit is een remake van de Tom Cruise cake. Het is wel wat rommelig."

Het recept
Maar het gaat om het resultaat. De 69-jarige acteur uit Grease en Swordfish geniet in elk geval van de taart. Ook zijn zoontje van 12, het broertje van Ella Blue, vindt de traktatie lekker. Volgers vinden het filmpje geweldig en vragen naar het recept.

Sinds het overlijden van zijn vrouw in 2020 heeft John Travolta niet zoveel meer gewerkt. Maar hij zal te zien zijn in de nieuwe film Assassination, samen met andere sterren als Al Pacino en Viggo Mortensen. De filmopnamen starten later dit jaar.

De remake
Meer staat hier in het artikel van People. Het filmpje op Instagram staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair