Ophef over Megan Fox: moeten haar zoontjes verplicht meisjeskleding dragen?

Ophef over Megan Fox: moeten haar zoontjes verplicht meisjeskleding dragen?

De vader van de kinderen, Brian Austin Green, komt voor zijn ex op.

De laatste tijd komt er wel weer vaker nieuws langs over Megan Fox. De actrice is namelijk weer terug op sociale media en dit laat ze weten ook, door regelmatig weer spannende kiekjes online te zetten. Toch krijgt ze nu best veel kritiek vanwege bepaalde foto's met haar kinderen.

Een voormalige US Congress kandidaat, genaamd Robby Starbuck, deelde op zijn Twitter-account een foto waarin de actrice met haar drie kinderen te zien is. Starbuck zegt dat hij in de buurt woonde van Fox en haar en haar kinderen vaker zag, maar dat haar jongens diep ongelukkig waren.

Verhaal
Zo schrijft Starbuck: "Wij woonden in dezelfde wijk en onze kinderen gingen regelmatig in het park spelen. Ik heb twee van haar kinderen een breakdown zien hebben. Zij zeiden dat hun moeder ze forceerde om meisjeskleding te dragen. De oppas probeerde ze op dat moment te troosten".

Starbuck eindigt door te zeggen: "Dit is gewoon kindermishandeling. We moeten voor deze kinderen bieden". Bekijk zijn originele bericht hier, waar ook twee foto's van Fox en haar kinderen bijstaan.

Reactie
Niemand minder dan de ex man van Fox, acteur Brian Austin Green, tevens de vader van de kinderen, zegt dat het verhaal van Starbuck van geen kant klopt: "Er zijn maar enkele mensen in de wereld die dit verhaal wel of niet kunnen bevestigen en ik kan jullie 100% zeker zeggen dat dit niet waar is".

"Deze persoon komt met een vals verhaal en is niks meer dan het perfecte voorbeeld van iemand die zo egoïstisch is dat hij bereid is om een negatief impact te hebben op de relatie tussen een moeder en haar kinderen, enkel en alleen om hier zelf iets aan te kunnen verdienen".

NieuwsFilm

meest populair