Vin Diesel overhoop met nieuw 'Fast & Furious'-icoon? Acteurs reageren

Vin Diesel overhoop met nieuw 'Fast & Furious'-icoon? Acteurs reageren

Maar alles is gelukkig 'aloha' en 'mahalo'

Fast X, de tiende Fast and the Furious-film draait net in de bioscopen. Toch plaatst Vin Diesel al een bericht op zijn Instagram over het opvolgende deel.

Vin Diesel en Dwayne Johnson zouden al jaren ruzie hebben om de artistieke invullen van deze unieke films, maar zeggen dat goed bijgelegd te hebben. En alsof dat niet genoeg is ophef was voor de fans, zou Vin nou overhoop liggen met een andere icoon, Jason Momoa.

Veel geruchten
Gelukkig weerspreekt Vin deze geruchten in onderstaand bericht. Vin zegt: "Ik vind het geweldig hoe expressief en meewerkend de collega's zijn bij deze franchise. Jason wilde iets unieks proberen en zette een onvergetelijk personage neer dat elke scène steelt."

"Dank aan allen voor hun inzet. Het toont de ware bedoeling achter familie en loyaliteit. Alles is liefde. Voor degenen die niet weten dat Fast X nog een vervolg krijgt: het wordt een inzet die jullie nog niet eerder hebben gezien."

Roddels weerspreken
Jason Momoa weerspreekt eveneens de roddels met een reactie bij het bericht. Hij schrijft: "Alles is 'aloha'. En 'mahalo' dat je mij de kans geeft, baas."

Meer staat hier bij Screen Rant. Het desbetreffende Instagram-bericht staat hieronder.



NieuwsFilm

meest populair