Deze actrices zijn in beeld voor Lois Lane in 'Superman: Legacy'

Deze actrices zijn in beeld voor Lois Lane in 'Superman: Legacy'

Wordt het een van deze drie grote namen?

De nodige DC-fans waren behoorlijk teleurgesteld toen ze kregen te horen dat Henry Cavill niet terug zou keren als Superman. Niet alleen hij wordt vervangen als de populaire superheld, maar ook de rest van de cast. Een van de onderstaande actrices wordt naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe Lois Lane.

Sinds Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn werd aangesteld als de grote baas van DC vinden er de nodige veranderingen plaats. Meerdere bekendheden zijn vertrokken, maar er moeten dus ook heel wat nieuwe namen gevonden worden.

Superman
Het was wel te verwachten dat Gunn snel een nieuwe Superman film wil maken, aangezien dit een van de populairste superhelden van DC is. Naar alle waarschijnlijkheid zal Gunn de Superman: Legacy-film zelf ook maken.

De vervanger van Cavill is nog niet gevonden, maar wel zijn drie actrices gevonden om de nieuwe Lois Lane te spelen. Het gaat hier om Emma Mackey (Sex Education), Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel) en Phoebe Dynevor (Bridgerton).

Wat te verwachten
Later deze maand zullen deze drie actrices auditie moeten lopen voor de rol, dus de kans is tamelijk groot dat we de komende weken te horen zullen krijgen naar wie de rol gaat.

Naar alle waarschijnlijkheid moeten er ook nog acteurs gevonden worden voor andere belangrijke Superman-personages Lex Luthor en Jimmy Olsen.

NieuwsFilm

meest populair