De nieuwe vriendin van Bill Murray is een veel jongere bekende zangeres

De nieuwe vriendin van Bill Murray is een veel jongere bekende zangeres

De acteur zou het heel goed kunnen vinden met Kelis.

Bill Murray heeft al de nodige relaties gehad en was ook al twee keer getrouwd geweest. Enige tijd lang was de acteur single, maar het lijkt dat daar nu een eind aan is gekomen. Het lijkt er namelijk op dat hij een relatie heeft met een bekende zangeres.

Murray, voornamelijk bekend van Ghostbusters en de nodige Wes Anderson-films, lijkt te daten met de bekende zangeres Kelis, o.a. bekend van het nummer Milkshake. Dit wordt door meerdere bronnen gemeld.

Ontmoeting
Afgelopen maart overleed de man van Kelis, Mike Mora, op 37-jarige leeftijd aan kanker. Murray zou de zangers kort hierna ontmoet hebben en de twee zouden naar elkaar zijn toegegroeid. De ex van Murray, Jennifer Butler, overleed juist weer in 2021.

Er is wel een behoorlijk leeftijdsverschil tussen de twee beroemdheden. Murray is vandaag de dag 72, Kelis juist 43, waardoor er toch maar liefst een verschil is van bijna 30 jaar. Toch zou het heel goed klikken.

Reactie
Een vriend van de twee, die niet bij zijn naam genoemd wil worden, liet zich erover uit: "Ze kwamen elkaar voor het eerst tegen in Amerika en toen leek het al behoorlijk goed te gaan. Nu treffen ze zich weer in Londen. Het gaat duidelijk prima tussen de twee".

"Ze werden in hetzelfde hotel gespot en hij heeft al meerdere concerten van haar bijgewoond. Ze hebben allebei recentelijk een belangrijk iemand in hun leven verloren, dus die band delen ze ook. Ze zijn allebei single en hebben het heel goed naar de zin met elkaar".

NieuwsFilm

meest populair