Uitgekotste 'X-Men'-regisseur laat weer van zich horen

Uitgekotste 'X-Men'-regisseur laat weer van zich horen

In een tijd van schandalen op de set pakt hij maar weer indie films op

Regisseur Bryan Singer die goed ontvangen films als X-Men en Superman maakte, is al jaren uit de gratie in Hollywood. In 2017 werd de regisseur zelfs tijdens de filmopnamen van Bohemian Rapsody ontslagen en vervangen.

Al vanaf 1997 is Bryan Singer namelijk omgeven met schandalen. De roddels over het betasten en verkrachten en verdoven van soms minderjarige mannen houden aan sinds de set van The Usual Suspects en Apt Pupil. Zelf gebruikte hij ook drugs en had hij boze buien op de filmset.

Seksschandalen
In een tijd van seksschandalen rond mensen als Harvey Weinstein, Bill Cosby en Kevin Spacey moesten studio's hem wel weigeren. En ook al was er niet voldoende bewijs bij elke rechtszaak: Bryan Singer kwam niet meer aan het werk.

Hij vertrok naar Israël en heeft nu besloten indie films te maken, net als hij vroeger deed. Hij bekostigt ze zelf zonder een agent. Ook zou er een documentaire over zijn leven komen, waarin hij alle roddels weerlegt.

Biografie
Een bron die meer weet over deze biografie zegt onder de indruk te zijn van de pitch. Als de uitgekotste regisseur er in slaagt weer werk te krijgen, zou hij een van de weinigen zijn in Hollywood. Daar horen Dustin Hoffman en Morgan Freeman tussen.

Meer staat hier in het artikel van Variety. In onderstaand YouTube-video van Dreading wordt meer verteld.



NieuwsFilm

meest populair