Poster nieuwe 'Ghostbusters'-film verminkt het iconische logo

Poster nieuwe 'Ghostbusters'-film verminkt het iconische logo

Het vervolg op Ghostbusters: Afterlife bereikt eind dit jaar de bioscopen.

De Ghostbusters-franchise is deze week alweer 39(!) jaar oud, maar is nog lang niet aan zijn einde gekomen.

Rond de kerst verschijnt namelijk alweer het nieuwste, vooralsnog titelloze, deel in de franchise dat geldt als vervolg op Ghostbusters: Afterlife.

Een mooie gelegenheid
Afgelopen donderdag was Ghostbusters Day, en ter ere van die gelegenheid werd de eerste poster voor de nieuwe sequel onthuld.

De poster, die je hieronder kunt bekeken, toont het bekende logo, maar is wel ietwat toegetakeld. Ook lijkt het spook in het logo 'bevroren' te zijn.

Nieuwe kerstfilm?
Dat laatste feitje zou erop kunnen wijzen dat de film zich gedurende de wintermaanden, en misschien zelfs tijdens kerst afspeelt. Dat zou in elk geval goed matchen met de release van de film.



Terugkerende acteurs in de nieuwe Ghostbusters zijn McKenna Grace, Finn Wolfhard, Carrie Coon en Paul Rudd. Zij worden vergezeld door nieuwkomers Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, James Acaster en Emily Alyn Lind.

Snelle productie
De opnames van de film begonnen afgelopen maart al. De regie is ditmaal in handen van Gil Kenan, die wordt ondersteund door Jason Reitman, die Afterlife regisseerde, bij het produceren en schrijven van de film.


De nieuwe Ghostbusters moet vanaf 20 december 2023 wereldwijd in de bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair