3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Do Revenge (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jennifer Kaytin Robinson | Camila Mendes, Maya Hawke, Austin Abrams, e.a. | Kijk direct
De populaire en knappe Drea schaamt zich kapot wanneer een intieme video die alleen bedoeld was voor haar vriendje uitlekt. Ze wordt onttroond op de chique privéschool waar ze op zit en sluit een geheime deal met Eleanor, een bescheiden nieuwe leerling over wie de nodige roddels verspreid worden, om wraak te nemen op elkaars vijanden.



The Irishman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, e.a. | Kijk direct
Vrachtwagenchauffeur Frank Sheeran komt per toeval in contact met maffiabaas Russell Bufalino, voor wie hij al snel allerlei misdaden uit gaat voeren. Later gaat Sheeran ook aan de slag voor de corrupte vakbondsleider Jimmy Hoffa. Sheeran weet zich snel op te werken binnen het criminele wereldje, maar komt daardoor ook voor steeds lastigere keuzes te staan.



Kapsalon Romy (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mischa Kamp | Cast: Vita Heijmen, Beppie Melissen, Noortje Herlaar, e.a. | Kijk direct
De tienjarige Romy moet na de scheiding van een ouders een aantal dagen per week naar haar oma Stine, die een kapsalon runt. Dat vindt ze niet heel leuk. Langzaam ontdekt Romy dat haar oma een geheim heeft: ze is eigenlijk heel vergeetachtig. De twee beginnen steeds meer voor elkaar te zorgen. Ondertussen blaast Romy met haar aanstekelijke charme de kapsalon nieuw leven in.



NieuwsFilm

meest populair