De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Oei, Ik Groei! (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Appie Boudellah en Aram van de Rest | Cast: Sallie Harmsen, Soy Kroon, Yolanthe Cabau, e.a. | Kijk direct
Drie moderne stellen zoeken een balans tussen hun relatie en veeleisende carrière en proberen om te gaan met de onvoorspelbare kanten van het ouderschap. Het zijn van ouder blijkt voor deze kersverse families een grotere worsteling dan gedacht. De moeders komen elkaar tegen bij bijeenkomsten van de Mama voor Mama's club, die hen verder moet helpen.



Kriegerin (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Wnendt | Cast: Alina Levshin, Jella Haase, Sayed Ahmad, e.a. | Kijk direct
De twintigjarige Marisa maakt onderdeel uit van de Duitse neonazistische beweging. Ze drinkt, vecht en haar volgende tatoeage zal een portret van Adolf Hitler worden. Wanneer de veertienjarige Svenja lid wordt van de groep, wordt Marisa een soort rolmodel voor haar. De denkbeelden van Marisa beginnen echter langzaam te veranderen wanneer ze een jonge Afghaanse vluchteling ontmoet.



Merve Kült (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cemal Alpen | Cast: Ahsen Eroglu, Ozan Dolunay, Zuhal Olcay, e.a. | Kijk direct
Merve koos voor een vrijgevochten, bohemian levensstijl, maar dat levenspad bleek niet helemaal voor haar te zijn weggelegd. Nu ze dreigt haar woning te verliezen, begint ze aan een nieuwe baan. Daar raakt ze onverwacht verstrikt in een pikante situatie met haar aantrekkelijke baas.



NieuwsFilm

meest populair