3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

3 films op Prime Video die je absoluut een keer gezien moet hebben

Ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Plane (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jean-François Richet | Cast: Gerard Butler, Mike Colter, Yoson An, e.a. | Kijk direct
Wanneer een zware storm zijn vliegtuig beschadigt, moet piloot Brodie Torrance een noodlanding maken op een eiland in de Filippijnen. Torrance en zijn passagiers blijken terecht zijn gekomen in een oorlogsgebied dat wordt gedomineerd door meedogenloze militanten. Aan Torrance om iedereen in leven te houden tot er hulp arriveert.



Mulholland Drive (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Lynch | Cast: Naomi Watts, Laura Harring, Justin Theroux, e.a. | Kijk direct
De naïeve Betty Elms probeert in Los Angeles haar grote droom waar te maken: actrice worden. Plotseling verschijnt er een verwarde vrouw bij haar appartement die een ernstig auto-ongeluk heeft gehad. De vrouw heeft geheugenverlies en weet niet meer wie ze is. Elms besluit haar te helpen. Hun samenzijn slaat om in een verstoorde en pijnlijke relatie.



Straight Outta Compton (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: F. Gary Gray | Cast: O'Shea Jackson Jr., Corey Hawkins, Neil Brown Jr., e.a. | Kijk direct
Los Angeles, jaren tachtig. Vijf hiphopartiesten - Dr. Dre, Ice Cube, Easy E, DJ Yella en MC Ren - groeiden op in de gevaarlijke stad Compton en richten nu samen de groep N.W.A. op. Met hun provocerende teksten uiten de mannen hun frustratie over hun stad. Hun muziek slaat aan en daardoor weet groep de muziekcultuur voorgoed te veranderen en een sociale revolutie te ontketenen.



NieuwsFilm

meest populair