Voorlopig geen 'Spider-Man 4': Tom Holland stopt er tijdelijk mee

Voorlopig geen 'Spider-Man 4': Tom Holland stopt er tijdelijk mee

De acteur zit er even doorheen. Geef hem ongelijk.

In juni 2015 werd bekend dat Tom Holland de nieuwe Spider-Man werd in het Marvel Cinematic Universe. In een kleine acht jaar was hij te zien in maar liefst zes films. De zevende (en laatste?) laat nog wel even op zich wachten.

Uiteraard zien we Holland ook in andere producties. Denk maar aan de blockbusters Chaos Walking en Uncharted. En hij speelde ook in The Devil All the Time van Netflix en Cherry van Apple TV+.

The Crowded Room
Zijn meest recente wapenfeit is de serie The Crowded Room van Apple TV+ en deze wordt bijzonder zwak ontvangen. Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op slechts acht procent na 12 recensies. En dat is... bedenkelijk.

De serie keert terug naar de zomer van 1979 als in Manhattan een jonge man (Holland) wordt gearresteerd voor een schokkende misdaad. Een onderzoeker moet het mysterie erachter oplossen.

Jaar pauze
De opnames van The Crowded Room waren voor Holland aangrijpend en zwaar. "Het was zeker een moeilijke tijd," zei Holland in gesprek met Extra. "We verkenden bepaalde emoties die ik nog nooit eerder heb ervaren."


"En daarbovenop, als producent, omgaan met de dagelijkse problemen die bij elke filmset horen, voegde dat extra niveau toe," vervolgde de 27 jarige Brit. "Ik neem nu een jaar vrij, en dat is een gevolg van hoe moeilijk deze serie was."

Vanaf vrijdag
De nieuwe serie van Holland zie je vanaf aankomende vrijdag op Apple TV+.

NieuwsFilm

meest populair