Lionsgate overvalt ons met de trailer voor de actiethriller 'Confidential Informant'

Lionsgate overvalt ons met de trailer voor de actiethriller 'Confidential Informant'

Soms moet een kleinere fout worden gemaakt voor een groter recht

De nieuwste actiethriller met o.a. Mel Gibson, Nick Stahl en Dominic Purcell is geïnspireerd door waargebeurde gebeurtenissen en vertelt het spannende verhaal van twee drugsagenten.

De trailer begint met een flashback naar Amerikaanse soldaten die deelnemen aan een onbekend conflict in het Midden-Oosten. Kevin Hickey (Mel Gibson) vertelt dat "deze jongens elke dag hun leven op het spel zetten. Wij slapen goed omdat ze omgaan met het lelijke."

Eén ding is zeker
Mike Thorton (Nick Stahl), vertelde vervolgens aan Moran (Dominic Purcell) dat hij was geraakt door een kogel toen hij in het leger zat. Waarop zijn vriend antwoord: "Eén ding is zeker, je komt er niet op dezelfde manier uit als je erin ging."

De twee ex-soldaten, die nu als politierechercheurs opereren, voeren in de trailer een drugsinval uit, nadat een informant vertelt over een verdachte drugsvoorraad. Een andere informant sprak met Moran en Thorton over een 'geldhuis', waarop Moran zijn partner vraagt om hem te helpen de locatie te overvallen.

Geen minimumloon voor Thorton
Hoewel Thorton zich eerst verzet tegen het idee, wordt hij overgehaald door zijn oude vriend. Zo zal hij een miljoen dollar voor zijn werk krijgen. Moran, voegt er nog aan toe: "Ik kan dit niet zonder jou."



Na het zien van een gewelddadige scène met een overval, heeft William Learner (Russell Richardson) een gesprek met Hickey over het incident. Hier ontstaat het vermoeden dat de daders vermomde politieagenten zijn.

De witte poederige eindstreep
De trailer eindigt met Stahl die een aangehouden crimineel vertelt dat "Soms een kleinere fout moet worden gemaakt voor een groter recht".

NieuwsFilm