Zo wil je wel met Emma Deckers een beschuitje eten

Zo wil je wel met Emma Deckers een beschuitje eten

De krullenbol zit heerlijk in het Vondelpark.

De afgelopen en komende dagen (of misschien wel weken) wordt het stralend mooi weer en wie in een grote stad woont of is, zoekt dan al snel een parkje op. De BNer Emma Deckers zocht het Vondelpark op. Slimme keuze.

Als actrice zagen we Emma dit jaar nog in The Passion in een overigens niet zo heel grote rol. Ze speelde een van de discipelen, samen met namen als Sinan Eroglu, Buddy Vedder, Marlijn Weerdenburg en Dragan Bakema.

Vooral Instagram
Op de IMDb zien we nog geen nieuwe projecten klaar staan. De fans van de gekrulde Emma moeten het vooral doen met haar optredens in verschillende tv-programma's en uiteraard Instagram.

Nu zien we Emma, de dochter van voormalig topmodel Daphne Deckers en Wimbledon-winnaar Richard Krajicek, in het Vondelpark. Genietend van de zon: "Prima wel dat zonnetje 🌞🌞"

"Dat zonnetje"
En we kennen Emma ondertussen, ze zit er niet onopvallend bij. We zien haar in een soort korset en met een heerlijk grote zonnebril op haar snoet. We zouden een voorbeeld aan haar kunnen nemen, toch? Zaterdag 31 graden!


De foto van de 24 jarige Emma Deckers in het Vondelpark zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair