Jenna Ortega deed iets mafs met stewardess in vliegtuig: "Het komt door jou"

Jenna Ortega deed iets mafs met stewardess in vliegtuig: "Het komt door jou"

En dat allemaal door een rol die zij twijfelde op te pakken

Jenna Ortega uit Scream VI raakte bij het grote publiek bekend door de populaire Netflix-serie Wednesday. En dat terwijl zij twijfelde of zij deze serie moest oppakken.

In een interview met The Hollywood Reporter vertelt zij: "Ik kende niemand in de filmindustrie toen ik begon. Ik mocht daardoor alleen reclames doen en daarna televisie. Filmrollen lukten uiteindelijk met veel moeite."

Het voelde raar
Ze legt uit: "Het voelde raar en als een stapje terug om de rol van Wednesday op te pakken. Aan de andere kant zei ik als kind al dat zij mij tof lijkt om te spelen. En het feit dat iemand met een Latin-afkomst haar mag spelen, is helemaal gaaf."

Als ze wordt herkend, is dat soms wel lastig. Ze zegt: "Het is wat maf als ik slaap in een vliegtuig en wakker word met notities tegen mijn scherm aangeplakt en dat soort dingen."

Stewardess gaat los
Zij vertelt met een lach: "Gisteren had een stewardess aan het einde van de vlucht haar knot losgemaakt. Ze had haar haar in twee vlechten gevlochten en droeg bangs. En ze zegt: 'Kijk, door jou heb ik dit gedaan'."

Meer staat hier in het artikel van The Hollywood Reporter. In onderstaand YouTube-video van The Hollywood Reporter vertellen Jenna Ortega en andere actrices meer over hun werk.



NieuwsFilm

meest populair