Rocket draait volledig door in absurde 'Crackcoon'-trailer

Rocket draait volledig door in absurde 'Crackcoon'-trailer

Een wasbeer die smult van een superdrug is geen al te best idee...

We kennen Rocket natuurlijk allemaal wel. De geliefde wasbeer speelt een grote rol in de Guardians of the Galaxy-films maar krijgt nu zelfs zijn eigen 'spin-off', maar dit is een bloederige horrorfilm.

Het komt wel vaker voor dat er horrorfilm wordt gemaakt die dient als een soort van spin-off van een bekende titel. Kijk maar eens naar Cocaine Bear. Er was veel over deze film te doen, waardoor er films volgden als Cocaine Shark en Meth Gator. Nu is Crackcoon aan de beurt.

Verhaal
In Cocaine Bear eet een beer cocaine en draait als gevolg hiervan volledig door. In Crackcoon is dat niet anders. Er is een nieuwe drug, waar mensen helemaal van doordraaien. Wanneer een drugskoerier achtervolgt wordt door de politie, besluit hij de drugs te dumpen in het bos.

Een klein probleempje: een wasbeer neemt hier een hapje van en transformeert vervolgens in een levensgevaarlijk monster. De wasbeer neemt het vervolgens op tegen alles en iedereen die hij in bos tegenkomt, voornamelijk toeristen en kampeerders, die niet tegen de moordmachine zijn opgewassen.

Bekijk de knettergekke trailer hieronder. Verwacht zeker geen top film, maar misschien wel gewoon lekker dom popcornvermaak.



NieuwsFilm

meest populair