Eva Longoria in flink doorschijnende jurk verrast vriend en vijand

Eva Longoria in flink doorschijnende jurk verrast vriend en vijand

De bekende actrice ziet er weer prachtig uit in Cannes.

Gisteren zagen we nog foto's van actrice Scarlett Johansson in een prachtige jurk tijdens het Cannes Filmfestival. Uiteraard was ze niet de enige die wist op te vallen op de rode loper. Ook Eva Longoria ziet er werelds uit.

De in Corpus Christi, Texas geboren Eva kennen we uit een hele reeks films en series. Zo was ze Desperate Housewives-ster in 2022 te zien in maar liefst vier titels, namelijk Tell It Like a Woman, Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe, Unplugging en de tv-serie The Proud Family: Louder and Prouder.

2023 en verder
Ook voor dit jaar en de jaren erna heeft ze nog heel wat projecten gepland staan. Zo moet ze dit jaar opduiken in de tv-serie Land of Women.

Ze staat op ingepland voor de films 24-7, Un Cuento de Circo & A Love Song, All-Star Weekend, Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day en een nog titelloze film van Patrick Aiello/Timur Bekmambetov.

Prachtig doorschijnend
Tijdens Cannes was ze ook aanwezig en ze wist daar indruk te maken in een deels doorschijnende jurk. Bekijk de foto's maar via onderstaande link.


De foto van de 48 jarige Eva bekijken? Check deze dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair