Zonder make-up ziet Charlize Theron er verrassend anders uit

Zonder make-up ziet Charlize Theron er verrassend anders uit

Zij speelt ook in de nieuwe 'Fast X'

Charlize Theron is een erg bekende naam met verschillende awards en nominaties. De actrice uit films als The Old Guard en Monster is momenteel te zien in Fast X.

De 47-jarige schoonheid was laatst aanwezig bij de première van de tiende Fast and the Furious-film in Italië. Ze oogde zelfs mooier en fitter dan ooit. De ster plaatste onderstaande foto op haar Instagram.



Altijd opgemaakt
Charlize Theron ziet er vaak 'au naturel' uit op foto's en op film. Maar deze 'no make up looks' worden gecreëerd met behulp van make-up. En eigenlijk ... is Charlize altijd netjes opgemaakt bij alles wat zij laat zien.

Maar gelukkig is Charlize de beroerdste niet. Zij deelde recent een foto zonder make-up, een zeldzame foto dat wel. Op het plaatje geniet zij van haar welverdiende vrije tijd. En zoals meestal geven actrices dan hun huid even rust.

Zonder make-up
Met een glaasje bubbels verwelkomde zij de lente. En het mag gezegd: haar onopgemaakte gezicht ziet er prachtig verzorgd uit. De ster is verrassend anders zonder make-up. Leuk die sproetjes en die ontspannen uitdrukking!



NieuwsFilm

meest populair