Het duistere verhaal van Heidi Montag's zoektocht naar perfectie via plastische chirurgie

Het duistere verhaal van Heidi Montag's zoektocht naar perfectie via plastische chirurgie

Ze heeft er dan ook spijt van.

Er komen wel vaker nieuwsberichten langs over (voornamelijk) actrices en modellen die voor plastische chirurgie gaan, in de hoop populair te blijven. Helaas pakt dit niet altijd goed uit. Daar weet Heidi Montag alles vanaf.

Er wordt wel vaker gemeld dat actrices er jong moeten blijven uitzien in de hoop filmrollen te kunnen blijven bemachtigen. De nodige beroemdheden gaan dan ook onder het mes, maar de resultaten zijn niet altijd zoals gewenst... Montag kwam hier helaas ook te laat achter.

Carriere
Montag brak al op jonge leeftijd door. De Amerikaanse schoonheid werd in 1986 geboren en werd al snel door menig modemerk gevraagd reclame te maken. Ook heeft ze in de nodige films gespeeld.

Denk bijvoorbeeld maar aan Just Go With It, Black Easter en Assassin 33 A.D.. Haar echte grote doorbrak kwam echter in 2006, toen ze als Lauren Conrad te zien was in de serie The Hills. Hierna had ze de rollen voor het uitkiezen, maar ze gooide haar eigen ruiten in.

Looks
In 2010 besloot Montag voor plastische chirurgie te gaan en niet zo'n beetje ook. Ze ging voor maar liefst 10 ingrepen op een enkele dag. Helaas hielp haar dit absoluut niet, want de actrice had een lange tijd behoorlijk veel pijn, iets dat leidde tot de nodige problemen.

Montag zei dat het de bedoeling was om enkele kleine 'aanpassingen' te maken, maar uiteindelijk ging voor behoorlijk wat operaties. Eerlijk is eerlijk, ze ziet er nog steeds goed uit, maar ze zei zelf al eerder dat het de pijn niet waard is. Bekijk enkele foto's van de actrice hier.

NieuwsFilm

meest populair