Dit is de prachtige 29 jarige dochter van Jamie Foxx die zelf ook heel bekend lijkt te gaan worden

Dit is de prachtige 29 jarige dochter van Jamie Foxx die zelf ook heel bekend lijkt te gaan worden

Zij gaat telkens meer haar vader na.

De appel valt niet ver van de boom is een gezegde dat zeker in de filmwereld wel van toepassing is. De nodige kinderen van bekendheden breken op latere leeftijd ook door, voornamelijk omdat hun ouders beroemdheden zijn. De dochter van Jamie Foxx lijkt ook hard die kant op te gaan.

Foxx is natuurlijk al decennialang een grote naam in Hollywood. Zo wist de acteur hoge ogen te gooien in films als o.a. Collateral en Ray (voor laatstgenoemde won hij zelfs een Oscar). Zijn dochter, Corinne, brak ook al op jonge leeftijd door en volgt in de voetsporen van haar vader.

Samenwerking
Dat niet alleen. Vader en dochter gaan nu samenwerken en met z'n tweetjes een programma presenteren. Heel erg gek is dit niet. Jamie Foxx is natuurlijk behoorlijk bekend, maar ook Corinne word telkens geliefder.

De actrice wist al hoge ogen te gooien in o.a. 47 Meters Down: Uncaged en in de serie Dollface. Ook wil menig modewerk wel graag met haar samenwerken, maar dat valt ook wel te begrijpen.



Plaatjes
De 29-jarige Corinne ziet er namelijk fantastisch uit en dat toont ze zelf ook wel af en toe aan op haar Instagram of Twitter. Bekijk hieronder maar een foto. Ook staat er op het internet een heel mooi kiekje met haar vader. Deze is hier te zien.



NieuwsFilm

meest populair