Natalie Portman keerde om deze reden (nog) niet terug in 'Star Wars'

Natalie Portman keerde om deze reden (nog) niet terug in 'Star Wars'

We kennen haar uiteraard als Padmé uit de prequelfilms.

Actrice Natalie Portman zagen we verleden jaar nog als Mighty Thor in de Marvel-film Thor: Love and Thunder. Het is zeker niet het enige scifi-personage dat de actrice speelde. We kennen haar uiteraard ook als Padmé uit de Star Wars-prequels.

Waar ondertussen steeds meer gezichten uit de wereld van Star Wars terugkeerden in de vervolgfilms en de series op Disney+, zagen we Padmé nog niet. Maar gaat dit wel gebeuren?[/b]

Terugkeer Padmé
De actrice sprak recent met GQ en haar werd gevraagd waarom ze nog niet is teruggekeerd als het favoriete Star Wars-personage. De actrice gaf hoop te hebben dat dit in de toekomst wel gaat gebeuren.

"Ik heb hier geen informatie over. Niemand heeft me ooit gevraagd om terug te keren, maar ik sta ervoor open," was de hoopvolle reactie van Portman.

Toekomstige projecten
Het zal voorlopig nog wel een tijdje duren voor er een nieuwe bioscoopfilm verschijnt, maar er verschijnen steeds meer series in de franchise op Disney+.


De eerstvolgende serie is Ahsoka met Rosario Dawson, daarna komt Skeleton Crew met Jude Law en vervolgens is het in 2024 tijd voor het tweede seizoen van Andor.

The Acolyte en Lando
In 2024 verschijnen waarschijnlijk ook de series ​The Acolyte en Lando en seizoen 4 van The Mandalorian. Als Portman zou moeten terugkeren dat is dat waarschijnlijk niet in een van deze series, maar wie weet.


De eerstvolgende productie waarin de actrice te zien is, heet Lady in the Lake. Dit is een tv-miniserie voor Apple TV+.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair