Boezem van Megan Fox lijkt alsmaar groter te worden in dit doorschijnend jurkje

Boezem van Megan Fox lijkt alsmaar groter te worden in dit doorschijnend jurkje

De Amerikaanse actrice weet heel goed hoe ze moet opvallen.

Even geleden liep de relatie van actrice Megan Fox met Machine Gun Kelly op de klippen en sindsdien is ze ook op Instagram duidelijk minder te zien. Tot nu. Ze heeft namelijk één heel opvallende fotoreeks online gezet.

De afgelopen jaren leek Megan, geboren in Oak Ridge, Tennessee in de Verenigde Staten, een behoorlijk losgeslagen leven te leiden. Ze dook op in allerlei pikante en soms zelfs wat schokkende kleding. Ze was zelfs betrokken bij meerdere opstootjes tijdens bijeenkomsten met andere celebs.

Acteren
Acteren doet ze ook nog altijd. Dit jaar verscheen al de zeer zwak ontvangen actiefilm Johnny & Clyde en ze was te zien in een aflevering van de komedieserie Dave.

Als we op de IMDb kijken dan zien we dat er nog drie films met Megan aankomen. In september verschijnt Expend4bles en ergens in 2023 dan duikt ze op in de scifi-thriller Subservience. Later horen we haar in de animatiefilm Naya Legend of the Golden Dolphin.

Opvallend
Op haar Instagram, gevolgd door maar liefst ruim 20 miljoen mensen, staat nu slechts een post. Met enkel de omschrijving "? queen of wands ?" zien we zes foto's en een video tijdens persmomenten op rode lopers.


Wil je de 35 jarige Megan Fox zien in haar jurkje? Bekijk de foto's op haar Instagram-account.

Op enkele van de foto's - via bovenstaande link - zien we Megan in een wel erg doorschijnend jurkje en lijkt haar boezem nog groter dan ze al was. Nog maar weinig lijkt er nog echt aan de prachtige vrouw die we leerden kennen in Transformers uit 2007.

NieuwsFilm

meest populair