Alec Baldwin flipt weer eens uit en brult op serveerster tijdens Gala

Alec Baldwin flipt weer eens uit en brult op serveerster tijdens Gala

De acteur laat zich weer eens van een van zijn minder goede kanten zien.

Alec Baldwin is natuurlijk een bekende en geliefde acteur, maar hij laat zich niet altijd alleen maar van zijn beste kant zien. Nu schijnt het dat de acteur weer eens over de rooie is gegaan.

Er is de laatste tijd sowieso behoorlijk veel te doen over Baldwin, o.a. bekend van The Departed en de Mission: Impossible-franchise. Tijdens de opnames van de western Rust schoot hij per ongeluk de cameravrouw Halyna Hutchins dood. Ondanks het feit dat alweer in 2021 gebeurde, is dit verhaal nog niet tot een einde gekomen.

Meer
Dit is niet de eerste keer dat Baldwin negatief in het nieuws verscheen. De acteur schijnt een kort lontje te hebben en is al meerdere keren op de vuist gegaan met o.a. fotografen en paparazzi. Wanneer Baldwin ergens niet van gediend is, laat hij dat zeker weten. Daar is een serveerster tijdens het PEN America Spring Literary Gala ook achter gekomen.

De 65-jarige acteur was, net zoals de andere nodige grote namen, aanwezig op het Gala, maar iedereen heeft het nu weer over Baldwin, aangezien hij ruzie zou hebben gekregen met een van de serveersters.

Hoe dan?
Naar verluidt stond Baldwin op om een paar mensen te begroeten toen de maaltijden naar de tafels werden gebracht. Een serveerster kon niet langs de acteur lopen en moest wachten, maar toen Baldwin bewoog zag zij haar kans schoon om de gasten te serven en de borden neer te zetten.

Hier was Baldwin echter niet van gediend. Naar verluidt zou hij haar duidelijk hebben laten weten dat dit niet erg netjes was terwijl hij nog in gesprek was. Het schijnt dat Baldwin behoorlijk begon te brullen en dat de serveerster gechoqueerd was door de reactie van de acteur.

Reactie
Baldwin heeft zich er zelf nog niet over uitgelaten, maar een bron, die het zegt meegemaakt te hebben, had er wel iets over te zeggen: "Ik denk dat hij haar brutaal vond. Zijn vrouw was er op dat moment niet bij, maar het duurde ook niet lang. Ik denk dat maar weinig mensen dit hebben meegekregen".

NieuwsFilm

meest populair