Krijgt Netflix-hit 'The Old Guard' nu al een derde deel?

Krijgt Netflix-hit 'The Old Guard' nu al een derde deel?

Het einde van de tweede film zou een derde film onvermijdelijk maken...

Netflix-film The Old Guard 2 geldt nog steeds als een van de grootste filmsuccessen van de streamingdienst. Niet geheel vreemd dan ook dat binnenkort een sequel verschijnt.

Maar daar blijft het hoogstwaarschijnlijk niet bij. Producent Marc Evans liet tijdens een interview met Variety doorschemeren dat een derde deel zelfs onvermijdelijk lijkt.

Aldus Evans:

"Deel 2 heeft een einde dat een derde deel vereist, en dat maakt mij heel blij."

Theron is all-in
Evans wilde daarnaast niet bevestigen of hoofdrolspeler Charlize Theron contractueel verplicht is tot een derde deel, maar liet wel het volgende vallen:

"Charlize is een producent van de film en geeft al haar steun aan deze franchise."

Netflix-drieluik
Een trilogie zou trouwens niet eens zo vreemd zijn: de oorspronkelijke stripreeks van Greg Rucka en Leandro Fernández bestond namelijk uit drie delen: The Old Guard: Opening Fire, The Old Guard: Force Multiplied en The Old Guard: Tales Through Time.



Alles hangt natuurlijk af van hoe goed het tweede deel wordt bekeken. De eerste film kwam midden in de coronapandemie uit en werd daardoor massaal gekeken. Het is natuurlijk de vraag of de sequel net zo populair zal zijn.

Nieuweling achter de camera
Het eerste deel werd geregisseerd door Gina Prince-Bythewood, die ditmaal wordt vervangen door Victoria Mahoney.


Naast Theron keren in The Old Guard 2 ook Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo en Chiwetel Ejiofor terug.

NieuwsFilm

meest populair