Miley Cyrus heeft er schoon genoeg van: "het houdt nooit op"

Miley Cyrus heeft er schoon genoeg van: "het houdt nooit op"

Als kindsterretje kreeg ze al veel kritiek maar dat is nu nog steeds het geval.

Miley Cyrus is al jarenlang een grote naam. Ze is natuurlijk voornamelijk bekend als zangeres, ze brak eigenlijk als actrice door dankzij de serie Hannah Montana. Ondanks het feit dat ze als kindsterretje doorbrak, werd ze al snel met de grond gelijk gemaakt. Hier blikt ze nu op terug.

10 jaar geleden bracht Cyrus misschien wel haar bekendste nummer uit, genaamd Wrecking Ball. Hier werd destijds behoorlijk veel over gepraat, voornamelijk vanwege de controversiële videoclip, waarin Cyrus in haar nakie op een sloopkogel zit.

Aandacht
Er werd toen gezegd dat de zangeres/actrice uit was op aandacht maar nu zegt Cyrus dat dat helemaal niet klopt. Tijdens een recent interview met de British Vogue laat zij zich erover uit.

Zo zegt ze o.a.: "De bedoeling was om van een bepaald imago af te komen waar mensen mij mee associeerden. Als je rond de 20 bent, heb je het gevoel dat je jezelf moet bewijzen. Je wil laten zien dat je niet zoals je ouders bent maar je eigen persoon en leven hebt".

Kritiek
Toch kreeg Cyrus hier af en toe ook wel kritiek voor te verduren, iets waar ze nu nog een nare nasmaak van over heeft gehouden. Zo vervolgt ze: "Ik heb lange tijd last gehad van schuldgevoelens. Ik kreeg echt een schaamtegevoel aangepraat van alle problemen die de wereld werden in geholpen door mijn toedoen".

"Nu dat ik zelf echt volwassen ben, zie ik in dat ik onterecht veel kritiek kreeg. Als kind kreeg ik het flink voor mijn kiezen van volwassenen. Nu ik zelf volwassenen ben, zie ik in dat ik me nooit op zo'n manier zou kunnen gedragen tegenover een kind".

Nog steeds
Volgens Cyrus is ze nog steeds het slachtoffer van onterechte kritiek. Zo vervolgt ze: "Ik zag nog niet zo heel lang geleden een artikel langskomen dat over vrouwen in de muziekindustrie ging die 'nog steeds geen kinderen hebben'. Ik stond hier ook tussen..."

NieuwsFilm

meest populair