Dit is de 32-jaar oudere partner van de 'Birdbox'-actrice Sarah Paulson

Dit is de 32-jaar oudere partner van de 'Birdbox'-actrice Sarah Paulson

Ze trekken zich niks aan van de kritiek.

Er worden wel vaker grapjes gemaakt over Leonardo DiCaprio en al zijn veel jongere vriendinnen. Hij is echter zeker niet de enige bekendheid die hieraan doet. Wist je bijvoorbeeld dat ook Holland Taylor getrouwd is met een veel jongere vrouw?

Misschien doet de naam Holland Taylor wel een belletje rinkelen. De actrice draait al behoorlijk lang mee in Hollywood. Zo was ze bijvoorbeeld te zien in films als Legally Blonde en The Wedding Date maar ook in geliefde series zoals The Practice en Two and a Half Men.

Bekend koppel
Vandaag de dag is Taylor alweer 80 jaar oud, waardoor ze heel wat jaartjes ouder is dan haar partner, namelijk niemand minder dan Sarah Paulson. Laatstgenoemde is ook een bekende actrice en bekend van blockbusters als 12 Years a Slave en Birdbox.

Het leeftijdsverschil tussen de twee is echter wel tamelijk groot. Paulson is namelijk 48 jaar oud en dus 32 jaar jonger dan Taylor. De twee leerden elkaar kennen in 2015 en begonnen al snel te daten. Destijds waren ze dus 72 en 40 jaar oud.

Gelukkig
Dit grote verschil zorgde voor best wat gefronste wenkbrauwen, maar hier trekken beide dames zich maar weinig van aan. Zij hebben namelijk al vaker laten weten behoorlijk gelukkig te zijn met elkaar en dat valt ook wel te zien. Ze zijn nu al bijna 10 jaar samen en posten regelmatig kiekjes en berichten.



NieuwsFilm

meest populair